Θεωρητική Εκπαίδευση

Στο κέντρο θεωρητικής εκπαίδευσης υπάρχει πλήρες πρόγραμμα θεωρητικής διδασκαλίας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Στόχος των θεωρητικών μαθημάτων είναι η εμπέδωση των διατάξεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και την συντήρηση του οχήματος για την επιτυχία των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις του υπουργείου.

Για την σωστή εκπαίδευση και κατανόηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα οπτικοαουστικά μέσα, σε συνδυασμό με πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας, διευκολύνοντας σημαντικά τους εκπαιδευόμενους να αφομοιώσουν και να κατανοήσουν την διδακτέα ύλη με τον πιο ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο. Ακόμα υπάρχει πραγματικός κινητήρας σε τομή, για την άμεση κατανόηση του υποψήφιου οδηγού, για την λειτουργία του κινητήρα και την συντήρηση αυτού.


Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε της γνώσεις σας στον υπολογιστή σας. Αρκεί να κατεβάσετε το παρακάτω πρόγραμμα, να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας και να το εκτελέσετε ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Οδηγίες εγκατάστασης:

Προκειμένου να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα TestDrive για πρώτη φορά στον υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.) Κατεβάστε το αρχείο TestDrive.zip (Μέγεθος 12,6 ΜΒ) και αποθηκεύστε το σε ένα κατάλογο στον σκληρό σας δίσκο.
2.) Αποσυμπιέστε το αρχείο TestDrive.zip με το πρόγραμμα WinZip ή κάποιο άλλο αντίστοιχο.
3.) Εκτελέστε το πρόγραμμα setup.exe και ακολουθείστε τις οδηγίες στην οθόνη.
4.) Ρυθμίστε την οθόνη σας σε ανάλυση 1024 Χ 768 και Large Fonts (120dpi). Για αυτή τη ρύθμιση ακολουθείτε τα βήματα: Από την επιφάνεια εργασίας δεξί κλικ --> Ιδιότητες --> Ρυθμίσεις --> Για Προχωρημένους --> Ρύθμιση DPI: Μεγάλο μέγεθος (120 DPI).
Μετά από τα παραπάνω μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα
Αρχική | Η Σχολή Οδηγών | Θεωρητική Εκπαίδευση | Πρακτική Εκπαίδευση | Online Test | Επικοινωνία
drivecenter.com.gr © 2008-2016